CEREMÓNIAMESTER BLOG

Esküvő – and action!

A kamera besvenkel balról, a kránon kapaszkodik az operatőr, a befényelés rendben, a hang forog, szereplők a helyükön, … figyelem, és TESSÉK!

Lili és András esküvője (főleg az elején) valami hasonló volt. A fotózás a Borgiák díszletében, kis andalgás New York utcáján, majd irány a gyors smink és ruhaigazítás, mert már itt a sok 007-es és kísérőik, a szertartás pedig perceken belül kezdődik.

Itthon csak a kétnyelvű esküvőkön és a céges gálavacsorákon szoktam szmokingos vendégekkel találkozni, ezért is frucsa élmény volt, hogy András barátai (the groomsmen csapat) mind “James Bondba öltözve” érkeztek. A Korda Filmparkban még az utolsó hétvégi csoport zárta a stúdiólátogatást, furcsán méregetve minket, mintha valami forgatásról szöktünk volna meg. Az egyik vendég oda is jött, hogy készíthet-e egy fotót velem – mondtam, hogy igen, de autogrammot most nem adok.

A szertartás eredetileg a “Vatikán téren” lett volna, a Borgiák díszletében, de a hideg szél bekergette a csapatot a Filmpark belső terébe, és eleve ott készültünk fel az eskütételre. Az amerikai típusú szertartásra a vőlegény mellé beállt jobbra a groomsmen kar, balra pedig a mályva színű selyembe bújt koszorúslányok érkeztek. Hát persze, hogy a Love Actually zenéjére!

https://www.youtube.com/watch?v=Y6kWZXjFSdw

Lili, a menyasszony, egy kedvencére indult, Ádám György fantasztikus zongorajátékára, amiben kitalálhatod, hogy hol volt az a pont, amikor András elpityeregte magát…

A trükk ennél a zenénél, hogy ki kell várni a második felütést, és max az első 1 percet használjuk belőle.

Az este innentől forgatókönyv szerint zajlott, igaz, ez a forgatókönyv tartalmazott egy nagy közös csoportképet a Korda Filmmúzeum udvarán, ahol 120 ember szív alakban állt meg, és egy daruról fotózták őket a G2 Fotó kollégái, majd egy greenboxos csoportkép fotózást, aminek eredménye bármi lehet – akár egy űrállomáson is járhattunk.

Utána pedig indult a vacsora a beszédekkel, és meg sem álltuk a mulatságig.

Az éjszaka egyik (majdnem) kihagyhatatlan fénypontja, a gyertyafény tánc volt, amelynek koronájaként a torta is megérkezett.

Érdekes picike színfoltja volt az estének Lili és András 4 hónapos kutyusa, aki a mozgáskorlátozott mellékhelyiségben vészelte át a megpróbáltatásokat. Minden ajtónyitáskor pedig kitörő örömmel üdvözölte őket.

Az én egyik személyes kedvencem – a gyönyörű koszorúslányokon kívül – a virágformás muffin volt.

A naplómba pedig az alábbi bejegyzés került:

Az igazi dícséret, ha egy álmot sikerül valóra váltani…

Tóth Mihály ceremóniamester

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!