CEREMÓNIAMESTER BLOG

Melyik lesz a kedvenc esküvői fotód?

Ó persze, a kétórás kreatív fotózás végén azt hiszed majd, hogy ennyi meló után csak lesz egy olyan fotó, amit majd örömmel nézegetsz naponta tíz éven át, de nem így lesz. Megmondom, hogy melyik lesz a kedvenc fotód…

Gyorsan szögezzük le, nem a legjobban sikerült vagy a legszebb fotóról beszélek, hanem arról, amit 5 év 4 hónap múlva úgy veszel elő, hogy könnycseppecske jelenik meg a szemed sarkában. Amiről olyan élmények jutnak eszedbe, amik többek a szokásos obligát “életem legszebb napja” hisztériánál. Amik messzebbre mutatnak az esküvőnél, tovább és mélyebbre, mint bármelyik élményed.

És ez a fotó nem szuper fényképezőgéppel készült, 8000 megapixeles felbontásban, nem voltak jók a fények, nem sikerült a fehéregyensúly, sőt még a kép vizuális elrendezése sem jó igazán benne.

Mégis, ez az elcsípett, megismételhettelen és az esküvő felé vezető utat is önmagába sűrítő egyetlen kép az, amit valami megmagyarázhatatlan ok miatt elteszel a szíved egyik felső polcára.

Melyik ez a kép?

Az a stikában, titeket kilesve vagy csak véletlenül készült fotó, amin emberi gesztusokba ölelkezve vagytok rajta. Amin a szülők segítő-támogató tartása megelevenedik. Amin a tekinteted nem a tömeget fürkészi, miközben a párodat nézed. Az emberi, valódi, igazi pillanatokat időbe fagyasztott kép lesz ez.

 

Én is találtam egy ilyet legutóbb. Nézd csak:

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!