CEREMÓNIAMESTER BLOG

2015 esküvői trendjei

Régen a menyasszony kimeszelte a házat az esküvője harmadik napján. Ki tudja, lehet, hogy holnap megint ez lesz a szokás, de addig is nézzük a 2015-re megérkező esküvői trendeket: dekoráció, menyasszonyi ruha, vőlegény ruha, virágok, színek, meghívók, torta, fotó – ennyi fért ebbe a postba.

1. Esküvői dekoráció

Ha egyetlen fotóba bele lehetne sűríteni 2015 esküvői színeit, akkor ez lenne az:

2015 esküvői színei

Igaz, néhány szín hiányzik belőle, mint pl. a tengerészkék és az ezüstszürke, de összességében ez a pasztel világ fog ránk köszönni idén.

A túldekorálás, a vintage esküvői dekor, a romantikus virághegyek, a különböző asztalok, stb. nemcsak megnehezítik a vacsorát, de sokszor a beszélgetést is az asztalnál. Az idei első tipp a minimális dekoráció – miért ne lehetne a kevesebb tényleg több?

 

Asztaldekoráció esküvőre 2015

forrás: brit.co

De ha már lecsupaszítottuk az asztalt, a fotózás hátterét miért ne dobhatnánk fel virághegyekkel, ahogy Kim Kardashian esküvői fotóin látjuk? Legyenek mezei virágok, rendezettek vagy kaotikusak, itt az ideje a bohó eküvői képeknek!

virágos esküvői háttér

Forrás: brit.co

Vagy mit szólnál egy természetes, de virág nélküli csokorhoz? És egy ehhez illeszkedő asztaldekorációhoz? Merész ötlet, de egyúttal különleges is:

Virág nélküli esküvői dekor 2015

forrás: brit.co

2. Esküvői meghívók

Az esküvői meghívó az első olyan elem, amivel a vendégek találkoznak az esküvő kapcsán. Érdemes egységben gondolkodni, azaz, ha csupa-virág esküvőd lesz, akkor az a meghívón is látható legyen, míg ha inkább letisztultan elegáns, akkor kövesse azt az elsőnek átadott kártya is. Hiszen ez alapján lesz elképzelése a vendégeidnek is az esküvő stílusáról.
Idén még mindig divat lesz a vintage esküvői meghívó:

De az új őrület, a selfie-meghívó is hódít majd. Nem kell egománnak lenned, hogy önmagadról készült képet küldj meghívóként. A városi környezetben megfotózott romantikus képek akár visszaköszönhetnek az esküvőn a vendégkönyvben is. Máris van egy plusz oka mindenkinek kézben venni. (Ezt az ötletet Horváth Tamás fotós kollégától nyúltam)

3. esküvői ruha, menyasszonyi ruha másképp

A 2015-ös trend többet mutat majd a bőrödből, de nem a köldökig érő dekoltázs vagy a nyakba polcolt mellek miatt. Egy régi szerelem tűnik fel ismét. A 2015-ös menyasszonyi ruha trend a csipkés minden mennyiségben, formában és színben! Legyél merész Tünde vagy szende Rózsika, a csipke királynőt farag mindenkiből.

esküvői ruha trend 2015

További képek: Bevállalós menyasszonyi ruhák…

És persze a Szürke ötven árnyalata nem csak filmben, hanem a ruhában is hódítani fog.

A koszorúslányokat hol a menyasszonyhoz öltöztetjük – hol pedig nem. Nos, 2015 az egyediség éve – a lényeg a harmónia lesz!

A színes az új fekete! A vőlegény ruhák végre kilépnek a megszokott “fekete-szürke” sávból. Ideje egy kicsit bevállalósabbnak lenni uraim! Az igazi férfi színesben is férfi…

3. Esküvői party újratöltve

Az idei év a rövidebb, de tartalmasabb italok éve. Shot koktélok, sokféle és jóféle italok. Inkább a választékon a hangsúly, mint a gyors lerészegedésen.

A 20-as évek romantikája visszahozza nekünk a pezsgőtornyot is:

pezsgőtorony

forrás: brit.co

4. Menyasszonyi torta VS esküvői torta

A világon mindenhol esküvői tortának hívják, nálunk ez is a “menyasszonyé”. Az új trend pedig az ízre fókuszál. Így a régi látvány-íz fordított arány megváltozik. Mit szólnál például egy “pucér” tortához?

Pucér menyasszonyi torta

5. Esküvői fotó

Sok esküvőn a fotós beleáll a legjobb pillanatokba, hogy meg tudja azokat örökíteni. Igaz, cserébe senki sem látja a gyűrű felhúzását… Nos, idén ez nem probléma többé, hiszen jönnek a repülő drónok. Csak az a kérdés: mikor támad fel bennük az öntudat, és vállalnak egyedül is esküvőt az organikus fotós nélkül?

esküvői drón fotó

 

Egyelőre ennyit a 2015-ről, innen folytatjuk…

 


Találkozzunk személyesen a hétvégén!

Az Esküvő Kiállításon személyesen is találkozhatunk a C43-as standon. Gyere el, és beszélgessünk az esküvődről!

ceremóniamester szövetség

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!