CEREMÓNIAMESTER BLOG

Életmentő menyasszony

Az igazi életmentő mindig életmentő marad – még menyasszonyi ruhában is. A Tenesseeben élő mentősnő az oltárt hagyta ott, hogy másokon segítsen.

Photo: Montgomery County, Tennessee via Facebook

Photo: Montgomery County, Tennessee via Facebook

Az igenek kimondása után Sarah Ray azonmód fehér ruhában pattant kocsiba, hogy egy karambol helyszínén segítsen. A templomtól az esküvő helyszíne felé ugyanis a nagyszülei karambolt szenvedtek az úton, így az ara és szintén mentős férje azonnal félretették az esküvői forgatókönyvet, és elmentek menteni.

“A nagyszüleim vidékről feljönnek az esküvőmre, és ilyennek kell történnie” – mesélte a menyasszony. “Egész úton nagyon féltettem őket” – a karambolt egy piros lámpát figyelmen kívül hagyó autós okozta.

A fotót Sarah anyukája készítette, aki nagyon büszke a lányára: “Ez a fotó mindent elárul Sarah-ról: hogy milyen szolgálatkész és gyönyörű”.

Bár hősként ünneplik a fiatal párt, számukra ez csak egy hétköznapi tett volt, amit életmentőként minden nap átélnek. “Akik mentőznek, azok minden nap megteszik ugyanezt, nem hiszem bármi különleges lenne abban, amit én tettem – hacsak az nem, hogy épp menyasszonyi ruhában voltam” – mondta Sarah. “Köszönöm a kedves kommenteket a fotóm alatt, és el kell mondjam, hogy a férjem (ekkor már az volt) is ott volt velem, bár ő nem látszik. Midketten büszkék vagyunk rá, hogy a Montgomery Megyei Mentősök csapatához tartozunk, és mindannyian ugyanígy viselkedtünk volna hasonló helyzetben.”

A hír forrása, ahol kiderül, hogy a nagyszülők túlélték-e a karambolt: http://www.usatoday.com

Nos, az biztos, hogy nem szokványos látvány egy újraélesztést végző menyasszony az út szélén térdelve, de az is igaz, hogy ha valakiben ott él a hivatástudat, akkor az kikapcsolhatatlan minden élethelyzetben.

Az esküvő forgatókönyve pedig – ilyenkor is kiderül – rugalmasan kezelendő, még ha nem is ekkora esemény kényszerít rá a változtatásra.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!