CEREMÓNIAMESTER BLOG

367+

Mi a kor? Egy szám a tortán, egy pár ősz hajszál a halántékon, néhány ránc a szemed sarkában, számos ismerős és rengeteg tapasztalás. Sokan a kerek számokat kedvelik: 10, 25, 50, 100… Nekem egy hosszú hétvége után Schefer Helga fotója ad most apropót, hogy visszatekintsek a 13 évre.... Tovább »

Elment a barátom

Még utoljára végigcsinálta. Nem mutatta, hogy vége, de mindketten tudtuk. 8 évnyi barátság – dehogy barátság, bajtársiasság – nem múlik el, de a közös út véget ért. Csendesen, csak számomra hallhatóan adta fel az utolsó munka hevében. Úgy ment el, ahogy élt…... Tovább »

Eső az esküvőn – a ceremóniamester rémálma

Kültéri esküvő különleges elrendezés Gyönyörűen fel van dekorálva a kert, a székek egyedi módon elrendendzve, a zenét a madarak csicsergése kíséri, a szertartásvezető előkészült, a násznép gyülekezik, a vőlegény kedvesen feszeng, a menyasszony ruháján az utolsót igazítják, … és ekkor elered az eső. Mi tehet a ceremóniamester ebben a helyzetben? Mert “az esőt megállítani úgysem tudod” – Máté Péter… Tovább »

Párok a vallatófényben

Rengetegen kérdezik, hogy van-e ceremóniamester referenciafilmem, de sokáig töprengtem, hogy mi az, ami igazán be tudja mutatni a munkámat. Úgy hiszem – sőt meggyőződésem – hogy nem arra kíváncsi senki, hogy hogyan tudok összefüggően kamerába beszélni, hanem hogy hogyan érezte magát a pár.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!