CEREMÓNIAMESTER BLOG

Esküvői szertartás – az álmok és a valóság

Az esküvő érzelmi csúcspontja az esketés, amikor kimondjátok egymásnak azt az ígéretet, ami egy életen át összetart titeket. Hogy ezt ki előtt teszitek meg azonban meghatározza az esküvőtök emlékeit évtizedeken át. Ezért nem mindegy, hogy az álmaitokból már az esküvői szertartáson felébredtek, vagy sikerül kedves és hiteles eskető személyt találnotok. Hogyan válasszatok?... Tovább »

Szórófegyver

“Lassan leengedte a karjait. A miseruhából kilátszó kezei úgy ereszkedtek le, mint ahogy karmester inti le a szimfonikus zenekart a Bach darab végén. A lezárás azonban most egy új kezdet – a hangversenytermek tapsvihara helyett ezúttal az orgona szólalt meg, mi pedig elindultunk a padsorok között. Ahogy lépdeltünk ütemesen a távolinak tűnő kijárat felé, a… Tovább »

Atyaúristen, esküszünk!

Pünkösdkor, azaz az Egyház születésnapján felmerül, hogy beszéljünk a templomi esküvőkről és az azt övező kálváriáról.  Jézus biztos nem úgy képzelte a Szent Lélek kiáradását, hogy turistákkal és csövesekkel harcolunk az esküvői gratulációk közepén. De nézzük, mi van még az “isteni színjáték” repertoárján…... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!