CEREMÓNIAMESTER BLOG

Magyar esküvő Szlovéniában, a Bledi-tó partján

Kevés romantikusabb van annál, mint amikor a vőlegény karjába veszi a menyasszonyt és 99 lépcsőfokon viszi fel a kicsiny sziget ódon templomához, ahol aztán együtt meghúzzák a kívánságharangot. Szlovénia egyetlen szigetén a Bledi-tó közepén még ez is megtörténhet. Igaz a vőlegény olasz, a pár Angliában él, a násznép pedig olyan sok helyről jött, hogy a… Tovább »

Esküvői szertartás – az álmok és a valóság

Az esküvő érzelmi csúcspontja az esketés, amikor kimondjátok egymásnak azt az ígéretet, ami egy életen át összetart titeket. Hogy ezt ki előtt teszitek meg azonban meghatározza az esküvőtök emlékeit évtizedeken át. Ezért nem mindegy, hogy az álmaitokból már az esküvői szertartáson felébredtek, vagy sikerül kedves és hiteles eskető személyt találnotok. Hogyan válasszatok?... Tovább »

Hány éves legyen a menyasszony?

„Nem siettétek el az esküvőt?” –hallod folyton, ha fiatalon házasodtál, „Mikor mész már férjhez? – kérdezik egyfolytában, ha harminc körül jársz és még hajadon vagy, „Nem fogsz kicsúszni az időből?” – ha már harmincon túl vagy, „Mire vártál eddig?” – ha a harmincas éveid közepén, végén állapodsz meg. Mikor ideális az esküvő? A téma, amiről… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!