CEREMÓNIAMESTER BLOG

Anyuka, ne!

Az évek alatt volt szerencsém egynéhány olyan esküvőn is részt venni ceremóniamesterként, ahol a címben szereplő szituáció volt fellelhető. Előre le is szögezném, hogy minden egyes elbeszélgetésem során a párok lelkére próbálom kötni, hogy otthon anyunak adjuk az értésére, habár ő a legközelebbi hozzátartozónk, mégis őt vendégként hívjuk meg az esküvőre, és az ő feladata… Tovább »

Babazsúr az esküvőn?

Mindannyian vendégeskedtünk már olyan esküvőn, ahol a nap egy bizonyos részében a gyerekek vették át a főszerepet, és ahol az ifjú pár akkor egy időre mellékszerepbe került. Ez teljesen rendjén való, mivel a gyermekek „szeretetbombák”, így mindenkinek felfelé kerekedik a szája, amint meglát egy 6 éves „királylányt”, vagy „talpig úriembert” a vendégvárás során.... Tovább »

Milyen színű az esküvőd?

Minden szín a fény egy frekvencia-tartományát jelenti. Az egyes színek pedig más-más hatást váltanak ki belőlünk. Amilyen színű rezgésben érzed jól magad, olyan jellemzők igazak rád is. Nézd meg, hogy a különböző színek mit jelentenek, és szerezz pár ötletet, hogy hogyan tudod alkalmazni őket az esküvődön.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!