CEREMÓNIAMESTER BLOG

Hány éves legyen a menyasszony?

„Nem siettétek el az esküvőt?” –hallod folyton, ha fiatalon házasodtál, „Mikor mész már férjhez? – kérdezik egyfolytában, ha harminc körül jársz és még hajadon vagy, „Nem fogsz kicsúszni az időből?” – ha már harmincon túl vagy, „Mire vártál eddig?” – ha a harmincas éveid közepén, végén állapodsz meg. Mikor ideális az esküvő? A téma, amiről… Tovább »

Tetovált hűség

A karikagyűrű sokezer éves hagyomány, a tetoválás azonban talán még ősibb. A természeti népek törzseiben szokás volt megjelölni a harcosokat, a vezetőket, de ugyanígy az összetartozást is. Ennek mai formája a közös tetoválás – igaz, az egykori pöttyök és vonalak helyett ma már Snoopy jelzi az örök hűséget a csuklón.... Tovább »

Esküvő George Clooney villájánál

A Comói tó egy igazi gyöngyszem – sajátos mikroklímája mintegy búrát von a hegytetők fölé. A nap sugarai a párán megtörve mennybéli fénycsíkokat rajzolnak Bellaggio városkája fölött a vízre. A sziklára épült ódon épület teraszán pedig már izgatottan várakozik a vendégsereg. Az olasz temperamentum nem véletlenül babonázott meg sztárokat is, mint George Clooney vagy Emily… Tovább »

Szévdedét – meghívók másképp

Az esküvő szervezésének elkövetkezik az az elkerülhetetlen része, hogy meg kell hívni a vendégeket. Ilyenkor mindenki igyekszik kerülni az agyonhasznált sablonokat és közhelyeket. A nemzetközi esküvőkből beszivárgó “save-the-date” előmeghívások is színesíthetik a palettát, de ebben a gyűjteményben találsz olyan egészen extra meghívót is, amihez kell némi bátorság.... Tovább »

Téli esküvő – porcukorral szórt élmény

A téli esküvők szépsége azok különlegességében rejlik. Minden másképp zajlik: a menyasszony készülődése, a ruha, a násznép hangulata, a környezet – semmivel össze nem hasonlítható. Ezt fokozhatja a hóesés, ami monokróm szépségével teszi még ünnepélyesebbé a napot. Míg nyáron az eső elől menekülünk, addig télen kifejezetten várjuk a hóesést, hogy simítsa a látképet egyenletesen “porcukrossá”.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!