CEREMÓNIAMESTER BLOG

Téli esküvő – porcukorral szórt élmény

A téli esküvők szépsége azok különlegességében rejlik. Minden másképp zajlik: a menyasszony készülődése, a ruha, a násznép hangulata, a környezet – semmivel össze nem hasonlítható. Ezt fokozhatja a hóesés, ami monokróm szépségével teszi még ünnepélyesebbé a napot. Míg nyáron az eső elől menekülünk, addig télen kifejezetten várjuk a hóesést, hogy simítsa a látképet egyenletesen “porcukrossá”.... Tovább »

Esküvőn támad Korea

“Akarod-e őt hites feleségedül?” – kérdezi a lelkész az ősfás parkban. A vőlegény mély lélegzetet vesz, a menyasszony felé fordul, és mintha évtizedek súlya alól könnybbülne meg szakad ki belőle telten, öblösen formázva, a közepén a nagy levegőtől már-már tapintható “g”-vel: “Igen”. A menyasszony felpillant, és tekintete a vőlegény válla felett lazac színű iPoddal fényképező… Tovább »

Titkos album – anyu meg ne lássa!

“Mikor úgy tudtam felengedni, mintha Krisztián nézne, és végre szétraktam a lábaim, egyszerre kedvem lett a fotózáshoz. Amit előtte szégyellve gondoltam erről, azt itt élveztem, de nagyon. Talán igaz, hogy minden nőben ott lakik… És fiatalabb sem leszek már, úgyhogy van bizonyítékom, hogy én is néztem ki úgy, mint a playboy nyuszik.” – Ági... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!