CEREMÓNIAMESTER BLOG

Atyaúristen, esküszünk!

Pünkösdkor, azaz az Egyház születésnapján felmerül, hogy beszéljünk a templomi esküvőkről és az azt övező kálváriáról.  Jézus biztos nem úgy képzelte a Szent Lélek kiáradását, hogy turistákkal és csövesekkel harcolunk az esküvői gratulációk közepén. De nézzük, mi van még az “isteni színjáték” repertoárján…... Tovább »

Esküvővel kezdődő válás

Mennyi esélye van egy párnak arra, hogy együtt marad? A statisztika szerint itthon 10-ből 6-nak semmi. Vannak-e jelek, amik megmutatják, hogy kik a kiválasztottak, és látszanak-e ezek a jelek az esküvőn? 12 éve figyelem a párokat az esküjük előtt és után, és bizton állíthatom: nincs tuti módszer, de van egy titok, ami sokat elárul…... Tovább »

Titokdoboz

Minden esküvőn elmondom: a házasság harc. Az első éve a legnehezebb, amit csak még nehezebb évek követnek. Az esküvő után bár még tartanak a mézesnek mondott hetek, egy idő után keveredik bele némi szürke hamu a hétköznapokból. Egy jó kiadós veszekedés vége pedig nehezen belátható. Az esküvőn azonban bebiztosíthatjátok a Titokdobozzal a békekötést.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!